Rider Cup- ja Dressage Winter Masters -kilpailusarjojen säännöt: Päivitetty 30.8.2015

Rider Cup ja Dressage Winter Masters -kilpailusarjat ratsastetaan kolmen osakilpailun sarjana kouluratsastuksessa. Eniten rankingpisteitä kolmesta osakilpailusta saanut ratsukko palkitaan kolmannen osakilpailun jälkeen palkintoloimella sekä pokaalilla. Myös sijoille 2 ja 3 annetaan pokaalit kilpailusarjan päättyessä. Pokaalit ovat kiertopalkintoja, jotka pitää palauttaa Joenmaa Country Club Ry:lle viimeistään kuluvan kilpailukauden toisen osakilpailun aikana.

Eli siis :
Numminen K 18p (osakilpailu I sija 2 = 6 p. osakilpailu II sija 2 = 6p. finaalissa sija 2= 6p)
Virtanen I 18p (osakilpailu I sija 2 = 6p, osakilpailu II sija 2 = 6p, finaalissa sija 2= 6p. finaalissa pisteet hankittu eri luokasta kuin Numminen)
Lopputulos: Samat pisteet ja sijat tässä kummallakin ratsukolla vielä Finaalin jälkeen tosin hankittuna eri luokista.
Virtanen palkitaan kuitenkin sijalla 1 ja pokaali hänelle, sillä hänellä on Finaalin paperissa "alakerrassa" paremmat pisteet kuin Nummisella. Numminen palkitaan kakkosena ja Toropainen kolmosena pistein 14p

Rider Cup- ja Dressage Winter Masters -joukkuekilpailu
Rider Cup- ja Dressage Winter Masters -kilpailun sisällä käydään myöskin tallikohtaista joukkuekilpailua. Joukkue tulee ilmoittaa kirjallisesti joukkueen johtajan toimesta ennen ensimmäisen luokan alkua kilpailupäivän aamuna.

Joukkueen pisteet lasketaan samanlailla kuin henkilökohtaisessakin kilpailussa eli niin, että kahdesta luokasta vain parempi sijoitus huomioidaan pisteitä jaettaessa. Joukkuekilpailun voittajajoukkue palkitaan pokaalilla jonka saa kukin talli omaksi.